Im gonna love you wherever I go

Tisdagen slut. Idag var det tufft schema. 12 var det Teaching Techniques i två timmar. Ganska givande faktiskt. Därefter full fart hem och byta om, sen drog vi till stranden. Niclas och hans gäst åkte i förväg och jag, Max och Oskar åkte något efter eftersom Oskar alltid ska göra nåt viktigt innan han är klar. Haha. Vi stannade för lunch på Chipotle och sen drog vi ner till Mission Beach. Precis när vi körde in där så ringde Lotta och meddelade att hon var klar i skolan.. Oväntat. Så att Max fick åka och hämta henne. Oskar och jag letade upp Niclas med sällskap på stranden och körde lite beachvolley i solen. Jag stukade såklart stortån så den går inte att böja just nu. Tur att jag inte är lindansare, så jag klarar mig bra ändå.
Första doppet i Pacific Ocean klarade jag av, första nånsin alltså. Skitskönt tyckte jag. Fräscha vågor. 17 grader stod det att det var på nån tavla men jag kunde nog legat i ett tag om jag hade fått sällskap..
Niclas drog efter ett tag, de skulle handla så när Max och Lotta kom drog vi till Wavehouse och jag fick en öl. Max har inte åldern och Lotta och Oskar har bara svenska körkort vilka inte var giltiga enligt den storvuxna damen i insläppet..
Vi blev inte där så länge utan åkte och handlade lite och lagade käk. Grillat för en gångs skull. Var över en vecka sen nu tror jag. Eller nä, det var nog bara 3-4 dar, men ändå. Ikväll har jag planerat ihop en lektion till imorgon då det blir lite extra lektion i POF igen följt av del 2 av Teach tech. Sov gott och låt inte sängbaggarna bita dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0