Mmm mmm mmm mmm

Hoppsan.
Tiden går.. Jo, Mikaela kom och åkte. Ungefär så fort gick det. Men shit vilka veckor!
Först några dagars chill här hemma. Tisdagen bjöd på direktsänd 3-Dbio med Foo fighters och deras nya platta. Sen raka spåret upp till Vegas och allt vad det innebär på onsdagen. Bodde på Treasure Island. Högst upp, dvs 35:e våningen. Rätt högt. Dagen efter var det ungefär 80 mil kvar upp till Salt Lake City. Vi började med att åka igenom en sandstorm med allt vad det innebär, efter ett tag blev det gigantiska berg som fyllde omgivningen och ytterligare några timmar senare var det snö som gällde.
Väl framme var det ett kärt återseende med familjen Weeks. Kul att se lite snö igen. Vi hängde med Arielle och hjälpte henne shoppa lite till sin bal hon skulle på. Mikaela fick sköta sminkningen och den svenska expertisen var mycket uppskattad.
På lördagen åkte vi med Eric och sköt lite pistol i nån källare på en vapenaffär. Riktigt kul och till och med Mickis övervann sin rädsla och tryckte av några skott. Träffade tavlan till och med!
Söndag morgon drog vi söderut igen vid 5 på morgonen. Vi var tvugna att vara tillbaka i San Diego till 18 för då skulle vi gå på Volbeat som var på USA-turne. Denna gången live på riktigt.
De var ganska bra men töntarna som skulle leka nån jävla knuff- och slagsmålslek mitt på golvet drog ner stämningen lite.
På det följde några dagar vid poolen, lite besök på stranden osv. Allmänt skönt chill helt enkelt. En del öl och margaritasarna flödade. För några dagar sedan upptäckte vi Point Loma, ett ställe på en halvö utanför SD. Skitmysigt på riktigt. Sjukt fint, härlig miljö vid havet och klippor och grejor. Så bra att vi åkte tillbaka dagen efter. Allt tack vare Mickis research innan hon kom. Hade aldrig hört talas om stället innan men dit ska jag definitivt tillbaka.
Vi passade även på att spå oss hos nån gammal trollpacka men nä, det var nog inte den bästa i sitt slag.

För några dagar sedan åkte vi till nåt utflyktsställe tillsammans med alla i huset, vilket då inkluderade max:s bror med flickvän, en kompis till honom och fem au-pairer som bor här veckan ut. Det var ungefär en timmes vandring ner för ett berg i stekande hetta. På vägen ner såg vi nån för oss okänd ormart som solade. Diverse ödlor smet också förbi. Väl nere i dalen hittade vi i alla fall nån slags fors man kunde bada i. Vägen upp var desto jobbigare. Vi hittade dessutom en skallerorm som tyckte att stigen var bästa stället att ligga på. Vi tyckte olika. Till slut ringlade han iväg i alla fall. Shit, vi var helt slut när vi kom upp. Jag gick även barfota halva vägen så jag brände mig som fan under fötterna. Men så är det ibland, har gått över nu eller så känner jag det inte för att smärtan från såret efter att ha klivit i ett krossat vinglas tar över.
Bästa upptäckten under semestern har nog ändå varit IHOP. International House Of Pancakes. Där får man äta det man tycker är gott. Perfekt bakfyllemat, pannkakor och bacon och sylt och ägg och hashbrown. Bra skit.
Jag har även hunnit med lite skola emellan alltihop och på det stora hela lyckats med det mesta utan för stora avbrott. Skönt.

Au-pairerna är väl kvar till fredag och på fredag kväll verkar det bli fest inne i stan. Lördag får jag vila tror jag och sen nån dag i nästa vecka kommer Amali och hälsar på. Ytterst trevligt. Sen är det nog snart dags för min bror att dyka upp med. Shit, det är mycket nu. Jaja, pallar inte skriva mer.
Lycka till på flyget mickis och hoppas allt löser sig med tåg och flyg och buss och allt vad det är.
Det viktigaste är att ge allt! Full fart. Besök från sverige får 4 av 5 toast.

Kommentarer
Postat av: Foppa2

Point Loma, #9 på tripadvisors Things to do in San Diego.

2011-04-21 @ 22:08:09
Postat av: Foppa

Borde vara högre tycker jag.. Vi får väl åka dit och kika så kan ni avgöra själva.

2011-04-21 @ 22:14:01
URL: http://foppa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0