I believe in the sanctity of dreams

Söndagkvällen sänker sig som en romfylla på ett piratskepp. Imorrn blir det flygning vid 9.30. Klockan på ringning på allvar för första gången på typ en vecka. Ångest. Eller nä, inte ångest kanske men surt i alla fall.
Ikväll har vi nog nästan överbelastat bredbandet här, alla sitter på iphones och datorer så det bara ryker om det. Eller thai-phones som vi brukar säga. När de krånglar i alla fall. Kommer nog från thai-pad för att de bara är så kassa och meningslösa.
Middagen ikväll bestod av pizza från mr Hut. Oskars matdag. Stackarn är förkyld. Inte så det hörs utan bara så att han själv måste tala om för alla hela tiden hur extremt synd det är om honom. Såklart förstår vi det och daltar med honom.
Under middagen yttrades inte många ord, förutom av Niclas som har en telefon från 1984 som inte klarar facebook. Vi andra jobbade mest med piiip piiip-ljud. Nu är det slut på vinet och ölen. Jag har gått över på vatten och tänkte faktiskt duscha av mig och sen sova inför tidig flygning imorrn. Se upp i backen - fem hål i nacken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0