everybody needs some time on their own

Nu har dom sista tjejerna åkt.. Det är tomt som i kyrkan en tisdag här nu. Dålig stämning över huvud taget faktiskt. Några veckors full fart och panikplanerande. Det viktigaste när man får besök är att ge järnet. Au-pairer på besök får 4 av 5 toast.
Jag har lärt mig så mycket nytt under veckan. Tex en rolig sport som alla kan vara med i och det är nästan roligare att förlora än att vinna. BeerPong. Bra skit. Även lite självförsvar har jag snappat upp. Faktiskt till en reflexmässig nivå, nu kan ingen ge sig på mig. Jag är snabbare än min egen skugga.Har nästan fått simhud mellan tårna.. Vi har badat sönder jacuzzin men som tur är har Bob varit här och fixat den igen. Igår blev det en runda till Las Americas, det där gigantiska köpcentret utanför djurparken. Inhandlade lite slipsar. Fett värt.. Haha, not. Men damerna hade kul i alla fall. Sen drog vi vidare till Fashion Valley för middag på Cheesecake Factory. Det var en timmes kö så vi gick en repa i shoppingcentret under tiden. Det var förresten efter att jag kört om en snutbil i 80 på 65-väg.. Misskalkylering kan man säga. Men det gick fint. Hur som helst har vi lärt oss att aldrig släppa au-pairer i ett shoppingcenter utan mobiltelefon eller åtminstone ett mobilnummer skrivet med tusch på armen. Det tog nästan 30 min innan vi losade den första.. Lite spill får man räkna med tänkte vi, men de andra tjejerna höll på och oja sig och tyckte vi skulle leta reda på henne innan vi satte oss och åt. Jaja, vad gör man inte för att lugna dem. Så jo, efter ytterligare en halvtimme hittades en något chockad au-pair inne på HM och hon fick följa med till restaurangen om hon lovade att inte försvinna igen.
Väl hemma var det dags för BeerPong och därefter tog de flesta kväller. Damerna hade varit så smarta så de bokat hemresa vid 6-tiden på morgonen.. Skillat! De tänkte inte sova något alls men jag tror att den planen sprack vid 2-tiden. Tydligen kom de i alla fall iväg i morse, snälla Max körde dem innan fan hade fått på sig kalsongerna.

Vädret idag är lite halvdåligt, molnigt och dant.. Tror inte det blir regn men lagom dåligt för att sänka stämningen ytterligare och spä på det redan låga humöret.
Ikväll kommer Amali till stan och jag hoppas vi kan få till en middag eller liknande imorgon. Vore kul att ses, det var ett tag sen. Mycket besök nu för tiden.. Men det livar upp vardagen lite så jag klagar inte. Kommer nog ändå kännas lite tyst ikväll. Men Max fixar kanske det med lite swedish house maffia och så kan vi väl köra beerpong mot varandra för att dämpa ångesten. Nu ska jag lägga mig och lyssna på tystnaden en stund. Hörs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0