whatever makes you happy, whatever you want

Jo men kom ju upp framåt 11 idag iaf, inte illa. Svinkallt inne. Måste verkligen jobba på att få igång värmen. Nån dag. Lägger det till veckans mål tillsammans med en del andra tunga grejor vi måste ordna. Kommer inte ens ihåg vad det var, bara att det var viktigt. Men jag är säker på att Niclas kommer ihåg det. För han har koll. (rofl)
Schysst väder ute idag iaf, strålande sol och över 15 grader. Ska bli varmare from imorrn igen, ungefär 20 grader eller så.
Då kanske jag kan meka lite bil idag då, bromslampan började lysa på instrumentbrädan igår. Fast bara när jag svänger, verkar vara lite dålig vätskenivå så jag köper väl sån olja och häller på då. Får se vart det tar vägen. Säkert nån servopump som läcker och skär nästa vecka men det får jag ta när det blir aktuellt.
Lär väl röja upp lite här med då ifall vi ska få finbesök ikväll av David med fru. Blir spännande att laga till den där gamla kalkonen, vi ska tydligen göra potatisgratäng till det. 8 kg kalkon och en gratäng i samma ugn.. Tur att spisen är stor som en bil ungefär. Synd bara att köket är litet som en provhytt. Men vi löser nog det. Nä nu ska det bitas tag i dagen här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0