This time no

Cessna 701SP cleared Palomar ILS approach runway 24. Gick rätt bra i simen, den krånglar fortfarande men enligt rykten ska den fixas ikväll. Får se om det stämmer. Nästa flygning är på fredag, den gången blir det i ett riktigt flygplan. Holding, approacher och DME arc´s är det som gäller. Tror jag. Innan dess blir det två dagar med groundschool. Trist att vädret har pajat ihop nu när man har lite tid att ligga vid poolen igen. Undrar vad man gör här om dagarna när det är kallt? Pluggar? Nej, det tror jag inte.
R o Z är på väg mot Vegas, det är även en liten påse med grejer som madde glömde, haha, blir en krokig väg för de shortsen.. :)
Ikväll blir det köttfärslimpa och klyftpotatis till middag, Niclas gjorde det igår men han gjorde ju typ till 50 man så det räcker nog idag med. Och imorgon med. Först blir det gymmet en timme när jag har druckit upp kaffet.

Just det, har fått klart om julledigheten med så nu ska det bokas biljetter! Lär jag ju styra ikväll då.. Om jag kommer ihåg. Börjar ordna upp sig.
98.7fm, jag säger bara det.. Skitbra kanal. Lyssna på den. oao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0