Table 45

Söndag kväll. Just käkat middag med Robban o Zandra på Applebees här i El Cajon. Trevligt! Kul med lite nytt folk hemifrån, man fastnar lätt i sin egen lilla bubbla här annars.
Igår blev det Downtown med norrmannen, ganska slirigt på nåt ställe med rätt skön musik och glada människor. Vaknade vid 12 idag. Eller strax efter till och med. Dekadens. Men väl vaken så blev det i alla fall gym framåt 15 och sen simulator vid 17. R och Z dök upp utanför skolan precis när jag slutade och nån timmes snack och rundvandring följde, regnet hade upphört och de hakade med hem innan vi drog ut o käkade.
Imorrn blir det nån slags ej ännu fastslagen aktivitet framåt lunchhugget, har inte pallat fundera ut något än men det ger sig väl. Kanske även lite jacuzzi framåt kvällen om man har tur, får se vad som händer. Ska börja flyga med ny instruktör på tisdag, verkar vara planerat simulator även då. Tror det blir approacher, LZ och ILS. Kanske lite holdings och sådär. Vore nog en ide att kika lite i boken innan dess. Ska flyga med knattarna så jag kan backseata med dem, skolan tror att det kan ge ganska mycket och jag är beredd att hålla med. Så det blir nog alla tiders.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0