Far gone families, far gone friends

Blev typ stranden idag. Till och med en bit utanför. Vi drog till Mission Beach och hyrde en segelbåt. Niclas tyckte först att vi kunde hyra två båtar och vara två på varje. Det röstades ner eftersom han var den enda som seglat så vi hyrde en något större snipa och han fick lära oss andra. Nästa gång blir det nog två båtar, var inte så jäkla knöligt det där. Lite fockar och tampar, storsegel och bommar. Som en pannkaka lixom. Inte körde vi in i något heller. Mer än bryggan då.. Men man ska väl göra en positiv tilläggning, inte lixom bara stryka förbi bryggan?
Efter det var vi ganska döda men ändå solbrända och nöjda. Det blev en tur till ett nytt gym, jag är fortfarande i valet och kvalet om jag ska byta. Det är ganska mycket billigare men det är å andra sidan ganska mycket mindre. Man får inte låna nåra handdukar. De har ingen 25-metersbassäng. Mycket färre maskiner. Inte öppet dygnet runt. MEN å andra sidan så har de i stort sett alla maskiner jag brukar använda och det verkar vara mindre kö. Hmm. Får suga på den karamellen några dagar.
Efter gymmet kände vi att vi hade gjort oss förtjänta av en buffe uppe på Barona Casino, där hos indianerna ni vet så nu är vi sprängmätta och vill bara dö.
Imorrn är det sista stagechecken, hoppas på lite sol och gynnsamma vindar.. Natti nattiKommentarer
Postat av: foppa2

Köp ett gäng handdukar på walmart.

Simma i din egen bassäng.

Så var det gjort...2011-03-11 @ 09:06:45
Postat av: Foppa

Smart tänkt! Men jag använder inte bassängen på gymet, det känns bara bra att träna på ett gym som har en 25m bassäng.. Får fundera en stund till.

2011-03-11 @ 09:12:10
URL: http://foppa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0