You are my sweetest downfall. I loved you first.

Veckan rullar på. Onsdag imorrn sägs det. Sista groundschool i CFI innan första provet idag. Vilket betyder att jag har lite att läsa till på torsdag då vi ska testas på våra djupa kunskaper om lärandets ädla konst. Och massa annat blaj. Inte flervalsfrågor heller! Utan rita-och-berätta-stuket!! När gjorde man ett sånt test sist? Typ i religion i sjuan eller nåt.. Imorrn blir det simflight, den här gången vid 0800 hrs, dvs betydligt senare än sist.
Idag har jag fått paket igen! En rakapparat, en webkamera och en näshårstrimmer. Så nu jäklar är det inte mycket hår kvar där det inte ska vara nåt hår.
Pinsamt att jag var tvungen att köpa en webkamera förresten, jag har ju en inbyggd. Men datorn ger sig inte, den föreslår hela tiden att jag ska ansluta webkameran till en snabbare USB-port. Den inbyggda alltså. Jag har trots detta motstått att öppna datorn, löda av kablarna till kameran, smälta på en USB-kontakt och ansluta den i en extern USB-port. Hur fan kan man konstruera en dator som inte känner igen sin egen inbyggda hårdvara? Tur att HP inte gör flygplan. "Landing gear not recognized." "Please use the new version of Rolls Royce engines." "Your wings can travel faster, disabling wings." Det hade ju varit nåt.. Men nu har jag i alla fall en extern webkamera som är ansluten till en snabb USB-port. Imorrn kommer skrivarpapper och toner.
Just det, var på ett casino och käkade ikväll. Satan vad mat, helt sjukt.. Sallad, med ALLA sorter som finns, sushi, kinesiskt, amerikanskt, mexikanskt, mongolskt, seafood och ett jätteberg med desserter. Allt från kakor, bullar, pajer, tårtor, bakelser osv. 21 uskudos. Helt överkomligt. Sådärja. Sängen. Skepp ohoj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0