I heard a story from the man in red

2 av tre nya knattar är inflyttade. De är fortfarande lite jetlaggade och uppför sig tråkigt om kvällarna.. Hur som helst så blåste vi av en inflyttningsfest i lördags för dem. Det kom hit lite annat folk, mest instruktörer från skolan och vi grillade och badade. Man blir sjukt skrynklig efter 2 timmar i jacuzzin.. Men det släppte till morgonen efter. Som man kan gissa blev söndagen ganska lugn. Den bestod mest av i-phonejakt för kidsen och sen blev det CoD på playstation resten av dagen.
När kvällen lade sig över california bestämde vi oss för att dra till Barona, ett casino i närheten med en sjuk buffe. Synd bara att det var 3.5 timmars kö.. Så vi drog till en vanlig restaurang istället. Funkade det med, för de hade margaritas.

Idag var det upp med tuppen vid 8 för att skriva anställningsavtal och såna grejor sen möte med instruktören för att åter igen reda ut min loggbok kontra skolans noteringar vilka inte stämde överens eftersom instruktören loggat fel. Kvalitetstid. Skönt att betala nån för att rätta till sina egna misstag.. Not. Efter det flög jag lite sim och sen hem och spela playstation igen. Hade några kilo kött över från helgen så vi fick grillat idag med.
Imorrn lär det bli klippning. Börjar krisa. Kliver snart på håret.. Annars ledig och inga vidare planer. Lär ju bli lite styrande med kidsen om jag inte har fel. De vaknar dessutom vid typ 7 så det är fan som att ha barn. Jaja, det går nog över..

Kommentarer
Postat av: AsIThink

Läs bloggen där allt du behöver är en egen åsikt! det låter väll enkelt?

2011-02-22 @ 08:49:29
URL: http://asithink.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0