Baby check your busy agenda, you got time for a second round.

We pity you loves left overs and look down on those who cant stay true.
Fick en uppflygning i torsdags. Köttade av oralen som ingenting, han var tydligen riktig imponerad över min kunskap osv. Surt för honom kan man säga. Flippade helt på själva flygningen. Man kan lugnt säga att jag tokfailade. I och för sig kan man skylla på lite stökigt trafikläge, lite hetsig kontrollant osv men nä, jag har verkligen ingen aning om vad som hände. Man kan säga att flygplanet startade men jag var kvar på Gillespie. Sjukt. Jag kände inte igen min egen flygning. Det var nog det som var det otäckaste, att jag inte kände igen min egen flygning. Jag menar, jag kan flyga dåligt eller jag tycker alltid att jag flyger dåligt men det här var nåt helt extremt. Hann knappt intercepta en radial innan jag hade full scale deflection. Klarade inte ens Unusual attitudes. Helt galet. Förmodligen var jag uttorkad eller chockad av värmen i allmänhet. Det var 32 grader när vi startade vid 17-tiden och jag hade druckit mest kaffe hela dan faktist. Ursmart va?
Man kan lugnt säga att jag failade i alla fall. Med all rätt.
Flög med bertil dagen efter och det var stor skillnad kan jag säga. Långt ifrån felfritt men jag kände igen mina fel och visste varför jag gjorde dem precis som tidigare. Hade nog mer eller mindre kunnat passa en checkride på de kvaliteterna faktiskt.
Jaja, hursom helst så blir det väl ny uppflygning så småning om och lite träning innan dess.

Vad som är mycket trevligare och som dessutom händer mycket tidigare är att mikaela kommer imorrn kväll!!!! Fan vad skönt och vad jag behöver det känner jag! Bästa!
Igår var det margaritas och snicksnack som gällde. Idag ringde klockan vid 9 men snooze till 10. Lite jobb med dls:en, lite lektionsplanering, lite mailande osv. Ikväll blev det middag på Daphnes med KEBAB! Fast utan vitlökssås eller kebabsås.
Kan absolut inte fatta varför vanlig hederlig kebabtalrik inte slagit här, det går ju till och med att hälla på ost om man vill ha.
Inte den bästa kebab jag ätit men ändå.. Max och jag åkte förbi ett nytt ställe på väg hem och köpte riktig kebab. Den var fan bra, nu skulle man kunna stanna här i nåra år till!
Robin och max mötte upp oss på daphnes och åkte med hem därifrån. Vi passade på att supa ner oss lite på margaritas. I alla fall max och jag. Vid typ 20 drog vi och spelade lite biljard och socialiserade. Rätt gött att komma iväg.
Väl hemma vid typ 10 fortsatte margaritasarna och max och jag snackade skit ett tag i den sköna kvällsnatten. Robin joinade så småning om och vi körde lite black jack, sänkte några margaritas till.
Imorrn är bästa dagen på tre månader!!!! natti!

Kommentarer
Postat av: Savo

Hej, läst några av dina skrivna alster. Inte visste jag att Du var en så djupsinnig filosof;) Lycka till med flygandet och blev det 92% på skrivningarna se´n!?

2011-04-13 @ 10:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0