With the birds I’ll share This lonely view

Jorå såatteeeeee då var det måndag igen. Ledig sådan. Fan, förlorade mot niclas idag, vaknade inte förrän 11.. Men bry sig.. Hunnit med nån timme vid poolen och sen frukost (vid 13.30 men wtf) och fått kontakt med Pappa Bo på skype! Han fick till och med igång micken efter en stund. Cred. Hade tänkt tvätta idag. Tänker fortfarande att jag kanske ska göra det idag.. Får se. En annan plan är att köpa nån slags julpynt. Min storslagna plan igår innan jag visste att jag skulle vara döslö idag var att åka till IKEA och göra det men det känns ganska nerlagt. Dock kvarstår fragment av möjlighet till att åka ner till westfield och julshoppa på wallmart. Nåt som definitivt kommer hända är en svettig timme på gymmet, inom ganska snar framtid faktiskt. Måste bara ladda en stund till. Spännande att se hur det kommer funka med mina misstänkta frakturer efter svanhoppet på krogen i lördags.. Men man är ju ingen liten flicka, bara att bita ihop och köra på. Beach 2011 kommer närmare för varje dag.
Provet igår gick givetvis bra, jag körde på mina 84%, 80 är gränsen. Överplugga är för fegisar. Nu får jag väl kanske höja nivån lite för nästa 3 prov ska vara med minst 90%. Så jag satsar på 92 nånstans.. Men det är inte förrän på onsdag så jag har oceaner av tid att plugga. Inga konstigheter. Imorrn blir det IR-flygning med Fnatte igen, ska bli rätt ok väder, 19-20 grader så vi hoppas det blir som utlovat. Missar nog tyvärr poolen om de inte ändrar tiden på flygningen.. Lite surt men det får gå.
Fan måste jobba på julkänslan.. Köpte doftljus med kaneldoft igår, hoppas det hjälper. Lär skaffa tag i lite recept på svensk julmat och julgodis, jag har visst lovat att leverera lite svensk julkultur i SLC framåt juletid.. Men hur svårt kan det vara.. Jag är ju rätt händig i köket. Så, slutladdat, nu blir det workout.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0