Stormvarning

är det inte här i alla fall. Men det verkar vara lite halvpissigt väder i Sverige om man ska lita på sina källor. Översvämningar, spöregn osv. Jag väljer ändå att tänka att det är några minusgrader, ett par centimeter snö och solsken mest varje dag. Det kommer bli en konstig vinter här i california, jag gillar snön och blir lika glad vid första snöfallet varje år. Att gräva fram bilen vid 6 på morgonen, vara lite tuff och skita i vantar men ångra det hårt 5 min senare, skrapa rutan åt fel håll på ena sidan bilen så man får all snö på sig osv, jag gillar det med. Jag försökte leta fram några julsånger på spotify igår, gick väl sådär kan man säga. Jättekonstigt. Men det är ju snart första advent tydligen.
Som tur är så får jag väl se lite snö just över jul eftersom jag ska till Salt Lake City då om jag bara får svar på min semesteransökan snart så jag kan boka biljetter.

Nu har Quantas börjat köra med sina A380 igen. Fast inte över Stilla Havet (!?).. Inte förrän de litar 100% på att grejorna funkar..?? Och VDn vågade inte åka med. Vafan är det här? Singapore Airlines bytte motorer på 3 av sina 11 plan.. Hur valde man vilka som skulle bytas? De som såg mest explosionsvilliga ut? Låter ju inte så jävla seriöst måste jag säga. Nån kommer i alla fall få en hyfsad faktura.
Om någon är sugen på att utbilda sig till flygtrafikledare så är nog timmen slagen. Verkar som att Stockholm ACC är lite underbemannat. Men om man har haft "flera år" på sig att rekrytera 10-12 pers till och inte lyckats så har man nog stora problem att få ihop dem på resterande månad innan årsskiftet. Blir spännande att se hur LFV löser det.. Vore förödande om det i stor utsträckning ger förseningar även för överflygande trafik, de kommer givetvis lägga om sina rutter så mycket det går för att slippa det och överflygande trafik är en av de största inkomsterna för LFV. I det läget kommer LFV varken ha råd eller behov att anställa fler och de börjar en nedåtgående spiral. Låt oss hoppas att det är bättre än vad tidningarna skriver.

Måste nog fan ta tag i blinkersen på bilen idag med, den trillade av för nåra dar sen när jag körde men hängde kvar i sladden. Tror att den bara ska gå att skruva dit men jag vet inte. Har lite dåligt med verktyg här men det ska nog räcka med en Gerber för att få fart på grejorna igen. Finns även lite silvertejp om det skulle jävlas ordentligt. Med lite tur dimper även körkortet ner i brevlådan nån dag den här veckan. Vore händigt så jag slipper slita ut passet helt. Det räcker med att det är helt brunt sen Halloween.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0