Lill-lördag

Not so much..
Sammanfattning: sovmorgon, dåligt väder, groundschool, rödljuskörning, handlat och lagat mat.
Verkar som att hösten även hittat hit.. :( Madde sög i sig sista solen. I torsdags var det poolväder men from fredag har det varit grådassigt, lite regn och runt 15 grader. Hoppas att R o Z har det bra i vegas i alla fall, det lär inte vara varmare där i alla fall men jag tror inte man är så beroende av vädret där iaf. Biljetter till Salt Lake City är bokade till den 20e så jag börjar bli rätt säker på att jag kommer få se snö den här julen trots allt. I övrigt drar vädret ner humöret några snäpp fast det ändå är bättre än storm och översvämning.

Körde helt iskallt mot rött idag på väg från skolan. Helt utan anledning. Blev förvånad själv. men jag tittade innan jag körde iaf.. Haha.
Maten idag bestod av nåt slags wok av kyckling, spanskt ris, fetaost, sotorkade tomater, färska tomater, rödlök, vitlök och vattenkastanjer.
Imorgon är det tydligen Thanksgiving, då ska man vara tacksam. För något.. David med fru kommer hit och vi ska laga en gigantisk kalkon, det verkar vara nåt slags tradition. Låter som en bra tradition. Börjar bli dags att planera helgen också, det verkar vara nåt galej på gång. Vet inte vad det handlade om riktigt men det ska tydligen åkas in till stan. Låter aldrig fel men jag får väl återkomma om det när jag har lite mer info. Lär ju dra till gymmet imorrn förmiddag med, ååååå det kommer ju inte hända.. Eller jo, det gör det. Nog. För jag hinner inte efter skolan.. Men ja, jag styr nog upp det på nåt sätt. Typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0