I remember, I remember when I lost my mind

Galen kväll igår. Började lite panikartat, när jag kom hem vid 20.04 så stod en öppnad dricka på bordet och det var bara att börja med den medan jag bytte om. 14 min senare satt vi i bilen och sög på nästa öl på väg in till förfesten i stan. Jävla fint ställe förresten, reception på bottenplan, de bodde på vån 13 av typ 30 med helt ok utsikt. Trevliga människor och skön musik på förfesten sen bar det av ut i jakt på taxi för det spöregnade. Köa en stund och sen in på stället tillsammans med några hundra andra.. Helt galet mycket folk men alla verkade rätt trevliga trots att det var mycket svenskar eftersom det var svensk DJ. Kan inte påstå att jag tyckte det märktes på nåt sätt men tydligen har snubben gjort en del egna mixar som man borde känna igen och de körde han väl ganska frekvent. Dock inget som ligger i min vinylsamling.
Ganska billig sprit och trevligt folk så det dansades en del. Volymen var ändå för hög för snack så det var lika bra att bara köra på ändå. Slog dit som fan i trappan så idag får jag sitta lite snett och inte bära nåt i högerarmen. Så jävla packad var jag itne men nån hade hällt hela sin drink i trappan så det var såphalt. Skyller på det iaf.. ;)
Precis just nu känner jag att det kanske inte var den ultimata uppvärmningen för provet ikväll men det funkar nog. Jag har redan läst en timme! Niclas o jag har gjort ett schema för dagen, kändes som att vi måste styra upp det här så vi ska åka och käka om en kvart. Det lär ju räknas som schema även om det bara har en aktivitet? Eller hur. Fan vad bra vi är.
Imorrn är jag ledig så det får väl bli julfixardag tänkte jag. Måste styra den här gran-grejen.. Ett förslag är att köpa en 4-metare och pressa in på tvären, ett annat är att köpa en rosa plastgran. Får väl avgöras på vanligt sätt. Dvs sten-sax-påse. Det är så vi fattar alla stora beslut. Undrar om man skulle kunna hitta nån vild gran här.. Stulna granar är snyggast. Eller en stixig buske eller en palm.. Ja, vi har lite att fundera på där. Just det, vi har även kommit på hur Golden Retrievern kom till. Lång historia men det började på vikingatiden och innehåller dingos och vargar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0