forces pullin' from the center of the earth again, I can feel it

Usch. Klockan på 7 idag.. Ingen rolig historia. Dock var det helt ok temperatur inne nu när vi fått värmen fixad. Hjälpte föga om man gick och lade sig vid 1.30, man är lika trött ändå. Det var tydligen minusgrader i natt för när jag kikade ut på bilen så var det is på rutorna men som tur var hade det smält till 8 när jag kom ut. Tur det, är inte min favorit att skrapa rutor med ett visakort när man har bråttom på morgonen.. Och bor man i Kalifornien så är det mot reglerna att köpa fönsterskrapa. Flygningen gick bra, vi körde holdings utanför kusten och landade på Montgommery (KMYF) där vi bytte pilot och jag åkte bak med fnatte som chaufför. Groundschoolen ikväll blev flyttad till imorgon vilket ger mig massa skön ledig tid idag men gör det jäkligt stressigt imorrn. Slutar vid 20.00 och ska gärna vara på förfest vid kl 18. Åker jag snabbt så hinner jag nog..
Får se vad som händer ikväll, norrmannen ville kanske hitta på nåt så det blir väl nånting.. Vem vet. Lär ju plugga lite med, ska tydligen ha nåt slags prov i groundschoolen på söndag. Men jag har ju gott om tid imorrn till det. Typ.
Har även börjat minska på kalkonmängden, om än marginellt. Det blev kalkonomelett till lunch. Känner på mig att middagen kommer ha inslag av pippi den med.
Undrar om de har nån hyresgästförening här, i så fall ska jag lägga ett förslag om att hugga ner lite träd på gården. Solen försvinner redan vid 14 på eftermiddagen så idag hann vi bara med en knapp halvtimmes solande.. Dåligt.
Knattarna blev inte särskilt packade igår förresten.. Får jobba hårdare på det nästa gång. De ska nog på fest imorrn förresten, tror inte vi ska på samma men det kanske går att förhöra andra om hur de uppför sig. Nä, nu måste jag fundera ut nån aktivitet för kvällen.. Reklamtv känns inte som den ultimata fredagsunderhållningen. Man hinner inte ens röka i programpausen. Det är 5 reklam, 3 min tv och sen 5 min reklam igen.. Så det är programpauser i reklamen och inte tvärt om. Land of la la...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0